Overblog Seguir este blog
Edit post Administration Create my blog

Sabem que la BIOLOGIA és la ciència que s’ocupa del estudi dels éssers vius i que la GENÈTICA s’ocupa d’estudiar com es transmet  l’herència d’uns organismes a uns altres.

A partir de les ciències obtenim uns coneixements que en molts cassos serveixen per solucionar problemes, aquí és on intervé la tecnologia. Ara es compleixen 10 anys de la seqüenciació del genoma humà. El coneixement de les seqüències de l´ADN, ha permès  desenvolupar un conjunt de tècniques, entre elles els microxips d´ADN, que s’utilitzen per fer anàlisis genètiques; aquest seria un exemple de BIOTECNOLOGIA. L´ENGINYERIA BIOMÈDICA aplica els conceptes, principis i mètodes de l'enginyeria a la resolució de problemes en biologia i medicina.

La presentació que trobareu en aquest enllaç serveix per aclarir molts d´aquests conceptes. Cal tenir una mica de paciència i accedir a totes les pestanyes.

 

http://3.bp.blogspot.com/-DZ8buy-GWSY/TtQjEkHu92I/AAAAAAAAAFk/MO3ZGjHqSts/s1600/chiste2.jpg

 

- A l´enllaç d'  Xplore-Helth trobareu articles, jocs i presentacions molt entenedores de les últimes tendències en recerca biomèdica.

http://service.eun.org/teachers-newsletter/images/explorehealth.jpg

 

- Més articles relacionats amb l´us que es fa del terme ADN en la nostra societat en aquesta entrada del moodle

Tag(s) : #XPLORE HEALTH

Compartir este post

Repost 0